Za naše člane nudimo izposojo kvalitetne in redno servisiranje potapljaške opreme. Izposojamo komplete in pa tudi posamezne kose opreme.

Več o PSS

logo_pss

KATEGORIJE POTAPLJAČA

pss_courses

PSS Professional Scuba Schools, to je šola, ki je bila ustanovljePSSna v 90. letih prejšnjega stoletja, po zaslugi strasti in predanosti peščice strokovnjakov, ki se z izobraževanjem potapljačev ukvarjajo več kot 25 let, kot inštruktorji ter kot vodje potapljaških šol.PSS je nastala kot produkt njihovih izkušenj in je danes ena najboljših potapljaških šol, ki deluje na vseh področjih potapljaških dejavnosti.

 

-PSS OPEN WATER DIVER

Ta program je super »začetek« v potapljanje. S to licenco se boste lahko brez inštruktorja, seveda s potapljaškim buddyjem potapljali kjerkoli, do globine 18 metrov.

Tečaj zajema:

  • Predavanja teorije v predavalnici.. cca. 10 ur
  • Potapljanje v bazenu.. cca. 2x
  • Potapljanje v odprtih vodah.. cca. 5 potopov

CENA 240€

-PSS ADVANCED OPEN WATER DIVER

Ta tečaj predstavlja drugo stopnjo treninga, zahvaljujoč pridobljenim veščinam kot so navigiranje z ali brez kompasa, globlje raziskovanje morja itd. Lahko se naučite tudi lociranja in dvigovanja objektov, potapljanja s tokom, potapljanja na razbitinah, potapljanja z omejeno vidljivostjo ali nočnega potapljanja. Ta mednarodna licenca vam omogoča potapljanja z vašim buddyjem do globine 30 metrov.

Tečaj zajema:

  • Predavanja teorije v predavalnici.. cca. 10 ur
  • Potapljanje v odprtih vodah.. cca. 5 potopov

CENA: 220€

-SCUBA RESCUE DIVER

Ta tečaj je najboljši način učenja, kako ukrepati v stresnih situacijah med potapljanjem.

Tečaj zajema:

  • Potapljanje v odprtih vodah, vaje za obvladovanje stresnih situacij

CENA: po dogovoru, odvisno od velikosti skupine

-SPECIALITY DIVER

PSS-ov izobraževalni sistem ponuja veliko tečajev specialnosti, katerih namen je še boljše obvladovanje že osvojenih potapljaških tehnik ali osvojitev čisto nekaj novega. Nekaj od tečajev so nočno potapljanje, potapljanje z omejeno vidljivostjo, potapljanje na razbitinah, potapljanje s tokom, iskanje in reševanje, podvodna ekologija, potapljanje z nitroxom, digitalna podvodna fotografija, …

Tečaj zajema:

  • Potapljanje v odprtih vodah

CENA: odvisno od specialnosti

 

za vse ostale informacije nam pišite na:

INFO@POTAPLJANJE.SI